tandartspraktijk te koop

Tandartspraktijk Gelderland Te Koop

Tandartspraktijk te koop aangeboden Gelderland regio Zutphen.
Let op: deze praktijk is niet meer beschikbaar. Op zoek naar een praktijk? Neem dan gerust contact op met Rob Karman 06-33623712
Jobs Square zoekt een partij die interesse heeft om een tandartspraktijk op redelijk korte termijn over te nemen. Bij voorkeur een tandarts die bereid is om meteen als waarnemer aan de slag te gaan. Maar ben je als tandarts pas later beschikbaar maar wel geïnteresseerd dan horen wij dat natuurlijk graag.
Het gaat om een moderne tandartsenpraktijk die ruim is opgezet met ruime lichte kamers. De praktijk heeft voldoende patiënten. Neem voor meer informatie contact op met Rob Karman 06-33623712 of Marlies Oostendorp 06-33623712.

Dental Jobs Square is een onafhankelijk werving&selectie bureau en werft sinds 2009 professionals voor de mondzorg en de tandheelkunde. Tevens doen wij aan praktijkondersteuning en praktijkbemiddeling. In Nederland, België en Duitsland.

Van plan om binnenkort de tandartspraktijk te verkopen? Of juist op zoek naar een praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Altijd welkom!

Wil je als tandarts na verkoop van jouw praktijk verbonden te blijven aan je praktijk? Dat is vaak mogelijk. Maar wij kunnen je ook helpen om je elders als tandartswaarnemer of als tandartsmedewerker in te zetten. Kijk hier voor onze vacatures.

Scroll naar boven